Català

Carlos és consultor d’empreses i la seva vida transcorre en la rutina de Barcelona, fins que dos fets sobtats ho remouen tot: la mort recent d’un amic i un accident de trànsit en què una jove resulta atropellada. Laura, aquest és el nom de la noia, està en coma a l’hospital i no sembla que ningú sàpiga res d’ella.

A en Carlos se li acut una idea audaç per tal d’ajudar-la aplicant els seus coneixements professionals. Analitza com l’individu genera el seu producte més exclusiu: l’esdeveniment vital. Es tracta de confegir més valor per a cada esdeveniment en les seves etapes progressives de formació, de manera que repercuteixi en una major felicitat. Per reforçar el seu projecte, compta amb la inestimable ajuda d’un vell professor de filosofia i la d’un amic paraespecialista.

A mesura que les seves visites a l’hospital s’intensifiquen, el seu peculiar comportament desperta sospites en el centre. Sembla que una obscura raó l’arrossegui cap a la persona que jau apagada en aquella habitació. Es desplaça a Anglaterra per capbussar-se en el passat d’ella i obtenir dades essencials de la seva caixa negra vital; després als Estats Units, per saldar un estrany deute.

Aquesta obra repta al lector a fer una reflexió sobre la felicitat des d’una perspectiva original. Una historia que atrapa a mesura que en el rerefons es desenvolupa un model d’estratègia emocional, amb el propòsit d’augmentar la felicitat, reinterpretant aspectes transcendentals des d’una perspectiva poc ortodoxa, però que dóna llum a noves i interessants opcions per a l’individu.